Rolstoel

De Zorgschuur heeft jarenlang ervaring waardoor wij onze klanten van een goed advies kunnen voorzien. Zorgartikelen moeten voor iedereen financieel bereikbaar kunnen zijn, daarom bieden wij scherpe prijzen voor verschillende modellen rolstoelen of andere zorgartikelen aan.

Onze zorgartikelen zijn nieuw of tweedehands. Hierdoor voorzien wij in producten tegen een betaalbare prijs. Te denken valt aan krukken , scootmobielen , rollators en rolstoelen .

Mobiliteit

Als u uzelf moeilijk zelfstandig kunt verplaatsen, dan is een rolstoel een handig hulpmiddel voor u. Het vergroot uw mobiliteit in aanzienlijke mate. De rolstoelen verschillen in gewicht, zitbreedte, rugleuning, beensteunen en voetplaten en materiaal. Hieronder zetten we een aantal modellen voor u op een rij.

Rolstoel modellen

Er zijn verschillende modellen rolstoelen beschikbaar. Te denken valt aan:

Deze lichtgewicht rolstoel is compact en volledig opvouwbaar, met tal van aanpasmogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.

Dit is een eenvoudige rolstoel voor alle daags gebruik. Klik hier voor eer informatie.

Deze lichtgewicht rolstoel is voor tijdelijk of permanent gebruik met optimale verstelmogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie.

Deze rolstoel is gemakkelijk en licht om bijvoorbeeld even naar het winkelcentrum te gaan of een ommetje te nemen. Het is een ideale stoel als u op zoek bent naar een tweede rolstoel. Klik hier voor meer informatie.

Totaalpakket

We helpen u een goede keuze te maken in uw rolstoel. De klant staat centraal en een thuisdemonstratie behoort daarbij tot de mogelijkheden. Natuurlijk wordt uw rolstoel op het gewenste adres bezorgd.

Daarnaast biedt De Zorgschuur u een totaalpakket aan hulpmiddelen in onze winkel en webshop. Te denken valt aan verpleegbedden, matrassen, sta-op-stoelen, warmtekleding en andere hulpmiddelen. Onze technische dienst en onze montage service staan tot uw beschikking indien het nodig mocht zijn. Komt u gerust eens een kijkje nemen op locatie.

De Zorgschuur: nieuw en tweedehands op één plek!

Contact

Wilt u er meer over weten of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op.

U bent welkom bij De Zorgschuur op Krommeweg 17 te Elspeet. En bellen kan naar 0577 – 459896 of naar 06-22722424. Een email sturen mag ook, het emailadres is info@dezorgschuur.nl.