Rijnstate Matras

Omschrijving:

Speciaal matras voor Anti-Decubitus. 

In o.a. het Rijnstate ziekenhuis gebruiken ze het Dyna-Form® Mercury matras. Dit matras is specifiek ontworpen voor gebruikers met een hoog risico op de ontwikkeling van decubitus. Dit product, samengesteld uit een gespecialiseerde “raatvormig gesneden vorm” en combinatie van de fijnste kwaliteit van Combustion Modified Ether (brandvertragend) schuim (CME), heeft niet alleen de beste drukverdelende eigenschappen, maar ook een geweldig comfort voor de patiënt en levensduur van het product.

De constructie van de zijwand zorgt voor primaire stabiliteit voor de verplaatsing van patiënten. De Mercury matras heeft een duurzame, multi-stretch, dampdoorlatende hoes en een verstevigde polyurethaan laag, en levert daarmee een belangrijke bijdrage voor de normen van infectiecontrole en weefselviabiliteit in een modern ziekenhuis, verpleeghuis of thuiszorgomgeving.

Wilt u thuis nu ook zo heerlijk slapen als in het ziekenhuis en dat op een matras dat comfortabel ligt en zoals vele gebruikers aangeven ook de rugklachten verminderd!

Bestel dan direct via DEZE KNOP, of neem contact op via 0577-459896

Wilt u nog iets extra informatie klik dan even door naar de site van de leverancier via  deze link.  

RETOUR STUREN IS NIET MOGELIJK! 

Matrasmaat 88*198