Scootmobiel Kymco Maxer

Omschrijving:

Kymco, het scootmobielenmerk dat in Nederland bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit, uitstraling en grote actieradius introduceerd de Kymco maxer scootmobiel.

De Maxer scootmobiel is een sportief ogende scootmobiel. Met zijn strakke lijnen en hoogglans lak doet de scootmobiel denken aan een sportieve auto.

Niet alleen het uiterlijk laat zien dat de Kymco maxer een sportieve scootmobiel is. Ook de maximale snelheid van 15 kilometer per uur is snel ten opzichte van andere scootmobielen. Hoewel dit niet de topsnelheid is onder de scootmobielen, heeft de maxer scootmobiel van Kymco wel een zeer grote actieradius, namelijk een van ruim 50 kilometer. Dit wilt zeggen dat u met een volle accu 50 tot 60 kilometer kunt rijden voordat u deze opnieuw moet opladen.

Bij het rijden van zulke lange, maar ook voor kortere afstanden is comfort uiteraard belangrijk. De Kymco maxer scootmobiel is voorzien van een hydraulische vering aan zowel de voor- als de achterwielen. Ook de stoel is zeer comfortabel.

De sportvelgen en de volledige LED verlichting op de scootmobiel dragen eveneens bij aan het moderne en sportieve uiterlijk van de scootmobiel.

De vier grote wielen van de Kymco scootmobiel zorgen tijdens het rijden voor extra comfort en stabiliteit. 

Type Buiten
Opvouwbaar Nee
Snelheid 15 km/u
Actieradius 50 km - 55 km
Aantal wielen 4 wielen
max. belastbaar 200 kg
Batterij 2 x 12v - 80Ah
Totaal gewicht 138 kg