Inruilactie bij de Zorgschuur

Rollator krijgt tweede leven in Wit-Rusland

Het is een terugkerende actie geworden. De rollator inruil actie van de Zorgschuur.  U ruilt uw oude rollator in en ontvangt 50 euro korting op de aanschaf van een nieuwe Gemino Rollator. De Zorgschuur doneert deze rollator aan stichting “Ruimte voor Chaltsch”  en die transporteert de bruikbare rollators naar Wit –Rusland. Kees Staal heeft met zijn stichting op deze manier al heel wat mensen geholpen en hoewel dit door de corona crisis wat minder intensief kan blijven ze toch verzamelen en hoopt men dat er binnen afzienbare tijd weer meer mogelijk is.

 

De Zorgschuur heeft dit jaar ook een interessante inruilactie op de scootmobiel. Bent u op zoek naar een nieuwe scootmobiel dan kunt u uw oude scootmobiel inruilen. Daarnaast is het ook mogelijk om een ander vervoersmiddel in te ruilen. Denk dan aan een (elektrische) fiets, scooter, brommer of auto. Mogelijkheden genoeg!

 

Meer weten? Kijk dan op www.dezorgschuur.nl/mobiliteitsmaand

 

Wilt u meer weten over de Stichting Ruimte voor Chaltsch? www.dezorgschuur.nl/ruimtevoorchaltsch

U vindt de Zorgschuur aan de Krommeweg 17, 8075 AZ in Elspeet. (Dit is in de vroegere Wolschuur, vlakbij de Schaapskooi)

Buiten de openingstijden is het mogelijk om een afspraak te maken. Geldend zijn de regels vanuit de RIVM. Is het voor u moeilijk om langs te komen, neem dan even contact op.

Showing 1 - 1 of 1 item

Leave your comment

-->