Fitform 570

Omschrijving:

Volledig instelbaar en aanpasbaar aan uw situatie! 

De Fitform Zorg Collectie is ontworpen voor mensen die een speciale, aangepaste stoel nodig hebben.
De collectie omvat een fauteuil die in zoveel verschillende maten en varianten kan worden uitgevoerd, dat we hier spreken van een complete collectie. 

De Fitform 570 Vario heeft ook een zogenaamde sta-opfunctie. De handige sta-op voorziening zorgt er voor dat u zelf makkelijk uit uw fauteuil kunt komen. U kunt (langer) zelfstandig blijven wonen en hoeft minder vaak een beroep te doen op familie of professionele hulpverleners.

Bovendien wordt een Fitform 570 Vario op uw maat ingesteld. Zithoogte, zitdiepte, armleggerhoogte en hoogte en dikte van de lendensteun worden daarvoor opgemeten. Dit is de enige manier om op een gezonde en ergonomisch verantwoorde manier te zitten. De Fitform 570 Vario is leverbaar in verschillende zitbreedten tot wel 87 cm. 

De Fitform 570 Vario beschikt over een zeer grote hoeveelheid individuele aanpassingen, opties & accessoires. Daarmee kan vrijwel iedere zitoplossing worden gecreeërd die nodig is. 

Wilt u een proefzit en een gratis zitadvies op maat?  Kom langs! En probeer onder het genot van een kopje koffie of de fitform stoel voor u de juiste oplossing is! 

Liever tweedehands? In onze winkel hebben wij een wisselend assortiment tweedehands stoelen. Informeer even!