Rollator Gemino
search
  • Rollator Gemino
  • Rollator Gemino
  • Rollator Gemino

Rollator Gemino 20

De Gemino 20 rollator is een kwaliteitsrollator voor een aantrekkelijke prijs. Zeer licht en functioneel met een prachtig design.

 

 

Online bestellen

 

Wettelijke Mededeling

 

Levering

 

Annuleringen & retourneren

Alle voordelen op een rij

• Een zeer hoogwaardig product
• Nu verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs
• Gemakkelijk opvouwbaar door het unieke vouwkliksysteem
• Lichtgewicht om het gebruik te vereenvoudigen
• Zeer stabiel met een 130 kg gebruikersgewicht
• 6 geïntegreerde reflectoren voor extra veiligheid
• Hoogte-instelling met een memory functie voor het gebruiksgemak

Functionaliteit met een prachtig design

Heeft u ook genoeg van rollators die zwaar en niet mooi zijn? Het kan anders! De Gemino 20 rollator is niet alleen zeer functioneel, maar heeft ook een prachtig ontwerp.

Makkelijk op te bergen

De rollator is makkelijk op te bergen en mee te nemen door het unieke vouwkliksysteem en een gewicht van slechts 7,1 kg. Doordat de ingeklapte rollator op vier wielen blijft staan, kunt u er daarna alsnog mee manoeuvreren. Heeft u een beperkte opbergruimte? Maak dan de rollator simpelweg lekker compact door de handvatten in de laagste stand te zetten.

De memoryfunctie

Vindt u het vervelend om de hoogte-instelling van uw rollator alsmaar te moeten instellen en te onthouden? De Gemino 20 rollator heeft daar een memoryfunctie voor. Zo weet u zeker dat uw duwhandvatten altijd juist staan. De rollator onthoudt gewoon uw voorkeur!

Minder slijtage

Banden van rollators verslijten natuurlijk door het remmen. Gelukkig hebben alle Gemino rollators een voorgevormde remblok op de banden. Deze zorgt voor meer grip en tegelijkertijd minder slijtage. Zo maken wij het gebruik van een rollator buitengewoon aangenaam en simpel voor u!

Veiligheid voorop

De Gemino 20 rollator heeft een maximaal gebruikersgewicht van 130 kg en is daardoor dus zeer stabiel. De antisliphandvatten en licht bedienbare remmen voorkomen nare valongelukken. De trapdoppen zorgen ervoor dat u gemakkelijk en veilig de stoep of en af gaat. Met een Gemino rollator zult u zich zeker veilig voelen!

Moeiteloos manoeuvreren met de Gemino 20 rollator

De beschermende stootranden helpen u bij het probleemloos manoeuvreren langs hoeken en obstakels. Door de 6 geïntegreerde reflectoren bent u zelfs in het donker goed zichtbaar. Voor nog betere zichtbaarheid kunt u verlichting op uw rollator zetten.

16006
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.