4 wiel Scootmobiel Trophy 6
search
  • Scootmobiel Trophy
  • 4 wiel Scootmobiel Trophy 6
  • 4 wiel Scootmobiel Trophy 6

Scootmobiel Trophy

Comfort scootmobiel! 

 

 

Online bestellen

 

Wettelijke Mededeling

 

Levering

 

Annuleringen & retourneren

De ultieme comfort scootmobiel

Op zoek naar comfort? Dan is de Trophy de scootmobiel voor u! Deze comfortabele scootmobiel combineert een uniek veersysteem met ergonomische en lichte bediening. Dit zorgt voor ultiem rijcomfort!
Door de uitgebreide instelmogelijkheden kan de Trophy volledig op uw specifieke wensen worden afgestemd. Optimaal rijplezier dus, voor als je pijnklachten, reuma of een beperkte handfunctie hebt.

Veilig en comfortabel op pad

Voor extra veiligheid zit de afneembare boodschappenmand aan de voorzijde op een vaste positie op het stuurkolom, is er goede verlichting en een geïntegreerd remlicht. Verder is de scootmobiel voorzien van een linker achteruitkijkspiegel. Daarbij is de Trophy heel comfortabel door de uitstekende vering in combinatie met de master seat die in hoogte en diepte instelbaar is. De rugleuning met opklapbare armleggers is verstelbaar.

Uitstekende rij-eigenschappen

Deze krachtige scootmobiel zorgt voor soepel en stabiel rijgedrag op elk terrein. Door het compacte ontwerp en Intuitive Control Steering System (ICLS) is de scootmobiel heel wendbaar en stuurt het net als een auto. Het is eenvoudig om beide handen aan het stuur te houden, maar je rijdt net zo gemakkelijk en veilig wanneer je slechts één hand kan gebruiken. 

Deze scootmobiel is beschikbaar met drie wielen of met 4 wielen. Nieuw (uit voorraad) leverbaar. Op zoek naar een tweedehands model? Neem even contact op voor onze actuele voorraad.  

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.