Scootmobiel

Een scootmobiel aanschaffen is iets wat u niet zomaar doet. We kunnen ons voorstellen dat u veel eisen heeft aan uw scootmobiel. De scootmobiel moet wendbaar, veilig, comfortabel en snel zijn. De Zorgschuur helpt u graag bij het vinden van de juiste scootmobiel die echt bij uw wensen past.

 

“De zorgschuur helpt u met het vinden van een scootmobiel die bij u past.”

U bent op zoek naar een betrouwbare leverancier voor uw scootmobiel tegen een eerlijke prijs. Dan bent u bij de Zorgschuur aan het juiste adres. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Om er zeker van te zijn dat de scootmobiel echt gericht is op uw wensen en behoeften hebben we veel verschillende mogelijkheden.

Soorten scootmobielen

Er zijn verschillende soorten scootmobielen te koop. U heeft de volgende keuzemogelijkheden:

-          Binnen, buiten of een binnen/buiten scootmobiel?

-          Opvouwbare of vaste scootmobiel?

-          Welke snelheid?

-          Actieradius

-          Drie of vier wielen aan het scootmobiel?

 

Doormiddel van een filter vindt u meteen het scootmobiel die bij u past.

Tweedehands scootmobiel kopen

Of heeft u liever een tweedehands scootmobiel? Vanwege het budget of wegens een kort gebruik kunt u er ook voor kiezen om iets tweedehands te kopen. Onze tweedehands producten worden volledig nagekeken en waar nodig gerepareerd. U krijgt drie maanden garantie.

Tweedehands scootmobielen bekijken

Elektrische rolstoel kopen bij de Zorgschuur

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat klanten van een goed advies te voorzien. De klant staat bij ons centraal en een thuisdemonstratie behoort daarbij tot de mogelijkheden evenals onze technische dienst en bezorg en montageservice. De Zorgschuur biedt u een totaalpakket aan hulpmiddelen in winkel en webshop:

Kortom, bij ons houd het niet op als u een scootmobiel koopt. De klant staat centraal en we draaien er onze hand niet voor om, om even bij u langs te komen.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een scootmobiel testen? Neem dan gerust contact op met de Zorgschuur. Wij staan voor u klaar.

 

Scootmobiel kopen

Neem contact op met de Zorgschuur