Mobiliteit

Onderweg met de Zorgschuur!

Lopen, Fietsen, even een boodschap doen.. het is allemaal zo vanzelfsprekend..todat..

De Zorgschuur wil met u meedenken, en zoeken naar een hulpmiddel wat bij u past! Of dit nu een rollator, scootmobiel, rolstoel of wandelstok is. U krijgt van ons alle aandacht. 

Mobiliteit

Subcategorieën

 • Rolstoel

  Een rolstoel. Niet alleen belangrijk dat u er goed in zit, maar minstens zo belangrijk dat de persoon die u duwt niet te zwaar belast wordt. Met onze lichtgewicht rolstoelen bent u beide tevreden!

 • Scootmobiel

  De Zorgschuur heeft een ruime voorraad nieuwe en gebruikte scootmobiels op voorraad. Daarnaast leveren en plaatsen wij de accu's in uw scootmobiel, verzorgen wij zelf de jaarlijkse beurt, en verrichten we het nodige onderhoud. 

 • Rollator

  Een rollator die echt bij u past! Daarvoor komt u bij de Zorgschuur. Wij kijken met u mee, passen, proberen en geven u een gedegen advies. 

  U hebt bij ons de keuze uit:

  Klassieke, lichtgewicht en carbon rollators. 

  Hier krijgt u een kleine indruk. Wat betreft het tweedehands assortiment, dit wisselt dagelijks, hiervoor kunt u het beste even bellen of langskomen. 

 • Overige Mobiliteit

  Mobiliteit dat is mobiel zijn, dat is erop uit kunnen, je eigen boodschap blijven doen, zelf even de brief posten. Naast de wat grotere hulpmiddelen kan een elleboogkruk een looprek of een wandelstok voor u de oplossing zijn. 

Actieve filters